IMG_2982

„Работим за резултатите, защото го заслужавате!“

Здравейте!

Казвам се Станислав Каракашев и съм кинезитерапевт и собственик на масажно студио „Спавел“.

За мен ключът към клиентите е индивидуалният подход. Всеки има своя история, която трябва да сподели на своя терапевт при първото посещение. За да предложа най-доброто на своите клиенти, трябва да съм запознат добре с проблема, който ги води при мен. Така с постоянство в процедурите идват резултатите, а с тях и доверието.

Затова днес ще ви споделя малко повече за своя опит, любовта си към спорта и кинезитерапията…

  • Със спорта съм свързан от малък. Родом съм от Разлог – един от центровете, които генерират волейбол, национали и бъдеще за спорта. Затова още в началното си образование започнах да тренирам волейбол и тогава страстта ми към този спорт още по-силно се запали.

  • Завършвайки образованието си, мечта ми беше да ме приемат Треньорски профил, но за съжаление не успях да реализирам тази своя мечта.

  • През 2007 година  реших да запиша курс в  катедрата по Кинезитерапия в НСА. Така започнах своята кариера и то като на шега. В началото, докато натрупам опит се занимавах основно с масажи.

  • В последствие станах масажист на местния Волейболен отбор „Пирин“, където работех няколко години.

  • През 2011 и 2012  започнах като кинезитерапевт на Националния отбор по волейбол.

  • А през 2014 реших да запиша специалност Рехабилитация в Медицинския Колеж „Йорданка Филаретова“, която не само надгради знанията и опита ми в областта и ме направи още по-уверен, а ми даде и безценния опит и практика в различни университетски болници и институции.

  • Безценен бе опитът ми и в Дневен център за деца с увреждания „Сава Филаретов”, където имах възможността да работя с деца с различни увреждания и да подпомагам ежедневно с малки стъпки тяхното развитието.

  • От 2017 година до момента работя като Рехабилитатор в Медицински Център.

  • А през 2019 реализирах още една мечта да отворя собствено масажно студио – Масажно студио „Спавел“, където да мога да дам най-доброто на своите клиенти и да продължа да печеля доверието им, като им помагат да се възстановяват от различни травми, да облекча болката, напрежението и стреса в напрегнатото ежедневие.

IMG_2994

Спавел е малко, но много уютно студио за масажи и рехабилитация, в столичния квартал Редута, непосредствено до парт „Гео Милев“. Идеята за него обмисляме отдавна, но решението го взехме спонтанно – лятото на 2019. Вложихме много усилия за много кратко време и през октомври вече бяхме отворили врати за първите ни клиенти.

Създадохме го с любов и внимание към всеки детайл – от избора на фирмено лого до всеки малък детайл, вложен в избора на процедури и интериора. За да предложим на нашите клиенти най-доброто, което заслужават, избрахме да заложим на процедури с изцяло натурални продукти – базови и етерични масла, всяко от които има множество благоприятни ефекти за ума и тялото. Затова и зеленият цвят е основен във фирмения бранд.

Лозунгът ни е „Елате да опитате и се върнете за резултати“, защото като всяко нещо, за да се постигнат резултати, то трябва и постоянство.

Портфолиото ни е богато – от класически масаж до масаж с масло от черен пипер за хора, склонни да експериментират със сетивата си. Всяка процедура е съобразена с индивидуалните потребности на клиента, а портфолиото ни непрекъснато се обновява според сезона и търсенето.

От скоро добавихме към портфолиото ни и процедури с иновативната ни апаратура #DEEPOSCILLATION, тъй като при комбинацията от масаж + апаратна процедура се постигане максимален възстановителен ефект особено при лечение на мускулни, спортни травми и ставни паталогии.

Очакваме ви!

IMG_2833
IMG_2824
IMG_2721
0888450348